Hakkebøffer og spidskålssalat med radiser
Aftensmad

Hakkebøffer og spidskålssalat med radiser

af Camilla Zarah Lawes 7. juli 2021
Foto: Columbus Leth
Madplan for uge 20: Ugens torsdagsopskrift er hakkebøffer og spidskålssalat med radiser. Få opskriften her
4 personer
Tid i alt 25 min

Det skal du bruge

  • Hakkebøffer og spidskålssalat med radiser
  • til stegning
  • salt og friskkværnet peber

Spidskålssalat

  • ½ spidskål
  • 10-12 radiser
  • 2 dl yoghurt naturel
  • 4 spsk. hakket persille
  • salt og friskkværnet peber

Tilbehør

  • godt brød

Opskrift - sådan laver du hakkebøffer og spidskålssalat med radiser

  1. Form kødet til 4 bøffer, og steg dem i olie på en pande ved høj varme i ca. 3 minutter på hver side. Krydr med salt og peber.
  2. Skru ned for varmen, og steg dem i yderligere 5 minutter på hver side, til de er netop gennemstegte.
  3. Spidskålssalat: Snit spidskål helt fint. Rens radiserne, og skær dem i meget tynde skiver.
  4. Rør yoghurt sammen med persille, salt og peber. Vend grøntsagerne i dressingen, og servér til bøfferne sammen med godt brød.

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Flæskesteg med grove fritter og barbecuesauce – Få opskriften her

Lynstegt kylling med grøntsager og mangosalat – Få opskriften her

Stegt rødspætte med aspargessalat og krydderurtemayo – Få opskriften her

Kyllingekrebinetter med stuvede grøntsager – Få opskriften her

Læs også