Aftensmad

Hakkebøf med majssalat

af Louisa Lorang 30. juni 2021
Ugens tirsdagsopskrift er hakkebøf med majssalat. Få opskriften her
2 personer
Tid i alt 30 min

Det skal du bruge

  • 300 g hakket oksekød
  • lidt olivenolie
  • salt og peber

Salat

  • 1 dl perlebyg
  • 2 majskolber
  • 200 g små tomater i halve
  • 100 g feta
  • olivenolie
  • æbleeddike

Opskrift - sådan laver du hakkebøf med majssalat

  1. Skyl perlebyggen, og kog den mør. Dræn overskydende vand fra.
  2. Damp majskolberne, eller grill dem på en grill. Skær kernerne fri, og vend dem med tomater, perlebyg og smuldret feta. Smag til med olie, eddike og salt.
  3. Form kødet til 2 bøffer. Steg dem i olivenolie på en varm pande, eller grill dem. Krydr med salt og peber.
  4. Servér straks hakkebøf med majssalat og blandet salat.

 

TIP: Kog gerne ekstra perlebyg til onsdag

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

MANDAG: Stegte nudler med svin og pak choi - Få opskriften her

ONSDAG: Tomatsuppe med rustik pesto og korn - Få opskriften her

TORSDAG: Kylling med avokadosalat og cæsardressing - Få opskriften her

FREDAG: Grillede blæksprutter med salat - Få opskriften her