
Aftensmad
Grov kyllingeburger med squash og grøn pesto
29. december 2016af Camilla Zarah Lawes
Foto: Columbus Leth
Hjemmepanerede kyllingefileter og masser af friske grøntsager giver ekstra sprøde burgere. Her får du opskriften på grov kyllingeburger med squash og grøn pesto
Grov kyllingeburger med squash og grøn pesto
Tid: 25 minutter Antal personer: 4
DET SKAL DU BRUGE
4 kyllingebrystfileter
4 spsk. rasp
salt og friskkværnet peber
2 spsk. rapsolie til stegning
GRØNTSAGSFYLD
1 squash
2 spsk. olivenolie
salt og friskkværnet peber
1 hjertesalat
2 store tomater
1 rød peberfrugt
TIL SERVERING
4 grove burgerboller
4 spsk. god mayonnaise
4 spsk. grøn pesto
PRØV OGSÅ: Pulled kyllingeburger med chilisauce og agurkesalat
Opskrift - sådan laver du grov kyllingeburger med squash og grøn pesto
1. Vend kyllingefileterne i rasp, og krydr med salt og peber. Steg dem godt i olie på en pande – først ved høj varme på begge sider, dernæst ved lavere varme, til de er gennemstegte. 2. GRØNTSAGSFYLD: Skyl og skær squashen i tynde, aflange skiver med en tyndskræller. Vend squashskiverne med olie, salt og peber, og lad dem trække et par minutter. Skyl og pluk salaten i grove stykker. Skyl tomaterne, og skær dem i tykke skiver. Rens peberfrugten, og skær den i tynde strimler. 3. SERVERING: Rist burgerbollerne. Smør overdelen med pesto og underdelen med mayonnaise og pesto. Byg burgerne op med salat, peberfrugt, kyllingebryst, squash og tomat. Servér straks.Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Tirsdag: Ovndampet torsk og appelsinmarineret grønkål med hasselnødder – Få opskriften her
Onsdag: Indisk linsesuppe med krydret svinemørbrad og myntecreme – Få opskriften her
Torsdag: Lammefrikassé med kastanjer, gulerødder og rødløg – Få opskriften her
Fredag: Bøf med broccoli-avocado-salat, chilifritter og sesamsauce – Få opskriften her