kyllingeburger
Aftensmad

Grov kyllingeburger med squash og grøn pesto

29. december 2016
af Camilla Zarah Lawes
Foto: Columbus Leth
Hjemmepanerede kyllingefileter og masser af friske grøntsager giver ekstra sprøde burgere. Her får du opskriften på grov kyllingeburger med squash og grøn pesto

Grov kyllingeburger med squash og grøn pesto 

Tid: 25 minutter Antal personer: 4  
  DET SKAL DU BRUGE 4 kyllingebrystfileter 4 spsk. rasp salt og friskkværnet peber 2 spsk. rapsolie til stegning   GRØNTSAGSFYLD 1 squash 2 spsk. olivenolie salt og friskkværnet peber 1 hjertesalat 2 store tomater 1 rød peberfrugt   TIL SERVERING 4 grove burgerboller 4 spsk. god mayonnaise 4 spsk. grøn pesto   PRØV OGSÅ: Pulled kyllingeburger med chilisauce og agurkesalat  

Opskrift - sådan laver du grov kyllingeburger med squash og grøn pesto 

  1. Vend kyllingefileterne i rasp, og krydr med salt og peber. Steg dem godt i olie på en pande – først ved høj varme på begge sider, dernæst ved lavere varme, til de er gennemstegte.   2. GRØNTSAGSFYLD: Skyl og skær squashen i tynde, aflange skiver med en tyndskræller. Vend squashskiverne med olie, salt og peber, og lad dem trække et par minutter. Skyl og pluk salaten i grove stykker. Skyl tomaterne, og skær dem i tykke skiver. Rens peberfrugten, og skær den i tynde strimler.   3. SERVERING: Rist burgerbollerne. Smør overdelen med pesto og underdelen med mayonnaise og pesto. Byg burgerne op med salat, peberfrugt, kyllingebryst, squash og tomat. Servér straks.  

Få indkøbslisten til hele ugen her

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Tirsdag: Ovndampet torsk og appelsinmarineret grønkål med hasselnødder – Få opskriften her

Onsdag: Indisk linsesuppe med krydret svinemørbrad og myntecreme – Få opskriften her

Torsdag: Lammefrikassé med kastanjer, gulerødder og rødløg – Få opskriften her

Fredag: Bøf med broccoli-avocado-salat, chilifritter og sesamsauce – Få opskriften her