
1. Skyl og nip bønnerne, og skær dem i stykker på ca. 3 cm. Rens bladselleri, og skær stilkene i 1 cm tykke skiver. Rens fennikel, og skær den i grove stykker. Varm olien op i stor gryde, og tilsæt oregano. Steg kort. Tilsæt de rensede grøntsager, og steg i nogle minutter. Tilsæt tomatpuré, quinoa og varm bouillon, og lad suppen koge under låg i 25 minutter, til grøntsager og quinoa er møre. Tilsæt evt. lidt ekstra bouillon, hvis suppen er for tyk.
2. PESTO: Nip bladene af basilikummen. Pil hvidløgsfeddet. Kør alle ingredienserne til pestoen sammen til en grov masse i en blender eller minihakker.
3. SERVERING: Hæld suppen i portionsskåle, og top med pesto, pinjekerner og frisk timian. Spis brød til.
TIP: Lav en mere enkel suppe ved at udelade quinoa og bruge lidt mindre bouillon.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Oksekød med broccoli, sorte bønner og nudler - Få opskriften her
Tirsdag: Lime-kylling med tomatsalat og groft brød - Få opskriften her
Onsdag: Paneret fisk i tacoskaller - Få opskriften her
Fredag: Svinemørbrad med fuldkornspasta, feta og avocado - Få opskriften her