
1. Blend kikærtemel, æg, spinat, olivenolie og salt grundigt sammen, til der ingen klumper er i dejen. Lad derefter dejen sætte sig i 15 minutter. Tænd ovnen på 200°.
2. Dressing: Rør alle ingredienserne til dressingen sammen, og smag til.
3. Opvarm olie på en mellemstor pande, der kan tåle at komme i ovnen. Hæld halvdelen af fladbrøddejen på panden, vend den rundt, så dejen fordeler sig let op ad kanterne, og sæt så panden i ovnen. Bag fladbrødet i 10 minutter, til det er gyldent, og kanterne er sprøde. Flip fladbrødet forsigtigt ud af panden, og gentag processen med den sidste halvdel dej.
4. Topping: Pil rødløget, og skær det i tynde både. Skyl og tør salaten. Top fladbrødene med dressing, rødløg, salat og smuldret feta. Skær dem evt. ud som en pizza, og servér straks.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Fiskefingre med pomfritter og hjemmelavet remoulade - Få opskriften her
Tirsdag: Kyllingefrikadeller med peanutbuttersauce og mangosalat - Få opskriften her
Onsdag: Pasta med svampe og italiensk pølse - Få opskriften her
Fredag: Forårsruller med svampe og svinekød - Få opskriften her