grillpølser
Aftensmad

Grillpølser og melonsalat med blåbær og spinat

af Camilla Zarah Lawes 30. juni 2016
Foto: Columbus Leth
En saftig salat med søde bær giver et friskt modspil til pølser på grillen. Her får du opskriften på grillpølser og melonsalat med blåbær og spinat

Grillpølser og melonsalat med blåbær og spinat til 4 personer

Tid: 25 minutter   DET SKAL DU BRUGE 8 grillpølser 1 spsk. rapsolie til stegning   MELONSALAT MED BLÅBÆR OG SPINAT 200 g frisk spinat 2 spsk. rapsolie salt og friskkværnet peber 250 g blåbær 1 melon (f.eks. galia- eller netmelon)   GULERODSTZATZIKI 2 gulerødder 200 g græsk yoghurt 1 spsk. knust spidskommen 1 fed hvidløg salt og friskkværnet peber   TILBEHØR naanbrød   PRØV OGSÅ: Grillpølser er et must om sommeren. Der er en god grillet bøf også. Få en skøn opskrift på en grillet bøf med svampe og krydderurtesalsa her  

Opskrift - sådan laver du grillpølser og melonsalat med blåbær og spinat 

  1. MELONSALAT MED BLÅBÆR OG SPINAT: Skyl og nip spinaten. Vend spinatbladene med olie, salt og peber. Drys blåbær over. Halvér melonen, fjern kernerne, og skær skrællen af. Skær melonkødet i mindre stykker, og bland dem i salaten.   2. GULERODSTZATZIKI: Skræl og riv gulerødderne groft. Vend dem med græsk yoghurt, og krydr med spidskommen, knust hvidløg, salt og peber.   3. Pensl pølserne med olie, og steg dem godt på alle sider på en (grill)pande eller en havegrill. Lun naanbrødet, og servér sammen med grillpølser, tzatziki og melonsalat.   Få mere mad-inspiration i Faktas tilbudsavis
madplan