Grillpølser og melonsalat med blåbær og spinat til 4 personer
Tid: 25 minutter
DET SKAL DU BRUGE
8 grillpølser
1 spsk. rapsolie til stegning
MELONSALAT MED BLÅBÆR OG SPINAT
200 g frisk spinat
2 spsk. rapsolie
salt og friskkværnet peber
250 g blåbær
1 melon (f.eks. galia- eller netmelon)
GULERODSTZATZIKI
2 gulerødder
200 g græsk yoghurt
1 spsk. knust spidskommen
1 fed hvidløg
salt og friskkværnet peber
TILBEHØR
naanbrød
PRØV OGSÅ: Grillpølser er et must om sommeren. Der er en god grillet bøf også. Få en skøn opskrift på en grillet bøf med svampe og krydderurtesalsa her
Opskrift - sådan laver du grillpølser og melonsalat med blåbær og spinat
1. MELONSALAT MED BLÅBÆR OG SPINAT: Skyl og nip spinaten. Vend spinatbladene med olie, salt og peber. Drys blåbær over. Halvér melonen, fjern kernerne, og skær skrællen af. Skær melonkødet i mindre stykker, og bland dem i salaten.
2. GULERODSTZATZIKI: Skræl og riv gulerødderne groft. Vend dem med græsk yoghurt, og krydr med spidskommen, knust hvidløg, salt og peber.
3. Pensl pølserne med olie, og steg dem godt på alle sider på en (grill)pande eller en havegrill. Lun naanbrødet, og servér sammen med grillpølser, tzatziki og melonsalat.
Få mere mad-inspiration i Faktas tilbudsavis