
Aftensmad
Grillet tortilla med parmaskinke og tomatsalsa
23. juli 2014af Marie Melchior
Foto: Line Falck
Sprødt, blødt, syrligt, skarpt – denne forret har det hele!
Grillet tortilla med parmaskinke og tomatsalsa til 6 personer
INGREDIENSER 6 tortillaer (mexicanske hvedepandekager) 6 skiver parmaskinke 1 rødløg 3 avocadoer 250 g frisk mozzarella saft af 2 limefrugter TOMATSALSA 1 bundt basilikum 300 g tomater, gerne blandede 6 spsk. sorte oliven uden sten ½ dl olivenolie salt og friskkværnet peberOpskrift - sådan laver du grillet tortilla med parmaskinke og tomatsalsa
1. Tomatsalsa: Hak basilikum meget fint. Skyl tomaterne, og skær dem i små tern. Hak oliven groft. Bland basilikum, tomater og oliven sammen med olivenolie, salt og peber. 2. Grill tortillaerne i 2-3 minutter på hver side på en grill eller grillpande. Læg dem på hver sin tallerken. Grill parmaskinken i et par minutter på hver side, til den er sprød. 3. Pil rødløget, og skær det i fine både. Halvér avocadoerne; tag kødet ud, og skær det i skiver på langs. Læg stykker af mozzarella, avocado og rødløg på tortillaerne. Fordel tomatsalsa ovenpå, og dryp med limesaft. Pynt med sprød parmaskinke.Til forret og hovedret til en perfekt grill-middag med anbefaler vi
HOVEDRET: Oksekotelet med grillede grøntsager - Få opskriften her
DESSERT: Grillede figner i muskatvinsirup - Få opskriften her