

Grillet svinekotelet og rissalat med vandmelon og feta
DET SKAL DU BRUGE
- 4 svinekoteletter med skaft
- salt og friskkværnet peber
RISSALAT MED VANDMELON
- 4 dl ris
- 250 g vandmelon (ca. ¼ vandmelon)
- 3 bøftomater
- 1 agurk
- 1 lille bundt purløg
- 4 spsk. olivenolie
- 2 spsk. hvid balsamico/hvidvinseddike
- salt og friskkværnet peber
- 100 g feta
Opskrift - sådan laver du grillet svinekotelet og rissalat med vandmelon og feta
1. Tag koteletterne ud af køleskabet, og læg dem på et fad på køkkenbordet. Dup dem tørre, og krydr med salt og peber. Lad dem ligge lidt.
2. Rissalat med vandmelon: Kog risene efter anvisningen på emballagen. Hæld vandet fra, og afkøl risene med koldt vand. Skær vandmelon i tern uden skal. Skyl og skær tomat og agurk i tern. Bland risene med vandmelon, tomat og agurk. Hak purløg fint, og bland det i salaten. Dryp med olivenolie og balsamico, og krydr med salt og peber. Drys smuldret feta over rissalaten.
3. Brun koteletterne 1 minut på hver side på en varm (grill)pande. Skru ned for varmen, og steg dem færdige i 4-5 minutter på hver side. Servér med rissalat som tilbehør.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Tirsdag: Bagt kulmule med fyldte peberfrugter - Få opskriften her
Onsdag: Risotto med artiskokhjerter og squash - Få opskriften her
Torsdag: Pebersteaks og kartoffelsalat med bønner og kapers - Få opskriften her
Fredag: Grillspyd med kylling og grillet majs - Få opskriften her