
1. Tag koteletterne ud af køleskabet, og læg dem på et fad på køkkenbordet. Dup dem tørre, og krydr med salt og peber. Lad dem ligge lidt.
2. Rissalat med vandmelon: Kog risene efter anvisningen på emballagen. Hæld vandet fra, og afkøl risene med koldt vand. Skær vandmelon i tern uden skal. Skyl og skær tomat og agurk i tern. Bland risene med vandmelon, tomat og agurk. Hak purløg fint, og bland det i salaten. Dryp med olivenolie og balsamico, og krydr med salt og peber. Drys smuldret feta over rissalaten.
3. Brun koteletterne 1 minut på hver side på en varm (grill)pande. Skru ned for varmen, og steg dem færdige i 4-5 minutter på hver side. Servér med rissalat som tilbehør.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Tirsdag: Bagt kulmule med fyldte peberfrugter - Få opskriften her
Onsdag: Risotto med artiskokhjerter og squash - Få opskriften her
Torsdag: Pebersteaks og kartoffelsalat med bønner og kapers - Få opskriften her
Fredag: Grillspyd med kylling og grillet majs - Få opskriften her