Aftensmad

Grillet kylling med hummusslaw

af Louisa Lorang 29. marts 2022
Foto: Stine Christiansen/Skovdal
Ugens onsdagsopskrift er grillet kylling med hummusslaw. Få opskriften her
2 personer
Tid i alt 35 min

INGREDIENSER

  • 2-4 søde kartofler
  • lidt olivenolie
  • masser af plukket koriander
  • 2 kyllingebryster, gerne med skind
  • lidt olivenolie
  • salt

SLAW

  • 2 dl yoghurt
  • 1 dl kogte kikærter
  • 1 spsk. tahini
  • 1 tsk. flydende honning
  • 1 tsk. knust spidskommen
  • ¼ dl citronsaft
  • salt
  • ½ spidskål i strimler
  • 2 gulerødder, revne

1. Skrub kartoflerne; skær et kryds i midten, og bag dem ved 200° i en varm ovn i ca. 30-40 minutter, til de er møre. Anret med olivenolie, salt og koriander lige inden servering.

2. Pensl kyllingebrysterne med lidt olie, og grill dem på en varm grill eller grillpande. Krydr med salt.

3. Blend imens yoghurt med kikærter, tahini, honning, spidskommen og citron i minihakker eller foodprocessor. Smag til med salt.

4. Vend kål og gulerødder med dressingen; smag til, og servér straks kylling med søde kartofler og hummusslaw.

TIP: Tahini er sesamsmør lavet på blendede sesamfrø. Du kan købe det i velassorterede supermarkeder og hos din grønthandler.

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

MANDAG: Bbq-burger - Få opskriften her

TIRSDAG: Cæsar delight med rejer - Få opskriften her

TORSDAG: Svinekoteletter med varm spinatsalat - Få opskriften her

FREDAG: Rødspætter med hollandaise og blomkål - Få opskriften her

Læs også