

Grillet kylling med hummusslaw
INGREDIENSER
- 2-4 søde kartofler
- lidt olivenolie
- masser af plukket koriander
- 2 kyllingebryster, gerne med skind
- lidt olivenolie
- salt
SLAW
- 2 dl yoghurt
- 1 dl kogte kikærter
- 1 spsk. tahini
- 1 tsk. flydende honning
- 1 tsk. knust spidskommen
- ¼ dl citronsaft
- salt
- ½ spidskål i strimler
- 2 gulerødder, revne
1. Skrub kartoflerne; skær et kryds i midten, og bag dem ved 200° i en varm ovn i ca. 30-40 minutter, til de er møre. Anret med olivenolie, salt og koriander lige inden servering.
2. Pensl kyllingebrysterne med lidt olie, og grill dem på en varm grill eller grillpande. Krydr med salt.
3. Blend imens yoghurt med kikærter, tahini, honning, spidskommen og citron i minihakker eller foodprocessor. Smag til med salt.
4. Vend kål og gulerødder med dressingen; smag til, og servér straks kylling med søde kartofler og hummusslaw.
TIP: Tahini er sesamsmør lavet på blendede sesamfrø. Du kan købe det i velassorterede supermarkeder og hos din grønthandler.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
MANDAG: Bbq-burger - Få opskriften her
TIRSDAG: Cæsar delight med rejer - Få opskriften her
TORSDAG: Svinekoteletter med varm spinatsalat - Få opskriften her
FREDAG: Rødspætter med hollandaise og blomkål - Få opskriften her