Aftensmad

Grillet kalvelever med ærtesalat

1. august 2013
Af Louisa Lorang 08/01/2013 - 00:00
Ugens mandagsopskrift er grillet kalvelever med ærtesalat. Få opskriften her

DET SKAL DU BRUGE

  • 100 g god bacon
  • 300-400 g kalvelever i skiver
  • olivenolie
  • salt og peber
  • 1 spsk. flydende honning
  • ¼ dl æbleeddike
  • 2-3 spsk. olivenolie
  • 3 dl bælgede ærter
  • 1-2 skalotteløg i tynde skiver
  • 1 potte ærteskud

Opskrift - sådan laver du grillet kalvelever med ærtesalat

1. Skær baconen i små terninger, og rist dem sprøde på en tør pande eller i en smule olie. Lad dem dryppe af på køkkenrulle. 2. Dup leveren tør med køkkenrulle; gnid den med olivenolie, og grill den på en varm grill elle grillpande. Krydr med salt og peber. 3. Rør imens honning, eddike og olie sammen. Vend ærter, løg og ærteskud med dressingen lige inden servering. Vend bacon i, og anret kalvelever toppet med ærtesalat og med ristede kartofler eller rugbrød til.