
Aftensmad
1. SOJAMARINADE: Pil løg og hvidløg, og hak det fint. Rør det sammen med sukker, fiskesauce, sojasauce, peber og olie til en marinade.
2. Skær svinekødet i tern. Rens kejserhattene. Vend kød og svampe i sojamarinaden, og lad det trække i 1 time. 3. Sæt kød og svampe på spyd, og grill dem i 3-4 minutter på hver side (du kan naturligvis også stege spyddene på en brandvarm pande på komfuret). Kog risnudler efter anvisningen på pakken. Skyl og tør salaten. Skyl og halvér tomaterne. 4. SERVERING: Anret salaten i bunden af portionsskåle, og top med nudler, kød og svampe samt tomater. Drys med sesamfrø, finthakket chili og plukket koriander, og pynt med halve limefrugter, så man selv kan dryppe med limesaft. PRØV OGSÅ: Vietnamesiske forårsruller med steak