
Grillet fisk med bulgursalat er rigtigt lækkert. Udover bulgursalat som tilbehør får du også opskriften på en peberfrugtdressing. Rå rød peberfrugt indeholder tre gange
så meget C-vitamin som appelsin, og frisk spinat er også en solid C-vitamin-kilde.
1. Skær et kryds med en meget skarp kniv på skindsiden af lyssejfileterne. Steg dem med skindsiden nedad i lidt olie på en pande i 2-3 minutter. Brug en palet til at holde fisken nede på panden, så den bliver stegt jævnt over det hele. Tag den af varmen, og lad den hvile.
2. Peberfrugtdressing: Rens peberfrugter og chili, og skær dem i mindre stykker. Blend peberfrugt, chili, hvidløg, eddike og olie til en let tyk dressing i en foodprocessor/minihakker. Smag til med paprika, salt og peber.
3. Bulgursalat: Kog bulgur som anvist på pakken, og afkøl. Flæk agurken på langs, og fjern kernerne med en teske. Skær agurken i skiver. Skyl og nip spinaten, og vend den sammen med bulgur og agurk. Servér fisken med bulgursalat og peberfrugtdressing
TIP: 40 g rød peberfrugt dækker dit dagsbehov for C-vitamin.
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Kalveculotte med bønnesalat, timiankartofler og estragondressing - Få opskriften her
Hel citronkylling stegt med broccoli og sesamfrø - Få opskriften her
Frikadeller med kartofler og waldorfsalat - Få opskriften her
Kebabspyd og appelsinsalat med rødder og kål - Få opskriften her