Ugens fredagsopskrift er grillet carpacciosalat med pesto. Få opskriften her
4 personer
Tid i alt 40 min
Det skal du bruge
1 roastbeef, 700-800 g
lidt olivenolie
salt og peber
Pesto
50 g smuttede mandler
50 g parmesan
¼ fed hvidløg
3-4 håndfulde basilikum
1 dl olivenolie
salt
Salat
2 små squash
olivenolie
salt
1 radicchiosalat
1 hjertesalat
mild eddike
olivenolie
Tilbehør
evt. groft brød eller kartofler
Den her salat er fantastisk aftensmad. Spis den, som den er, eller servér brød eller kartofler til.
Opskrift - sådan laver du grillet carpacciosalat med pesto
Brun roastbeefen i olivenolie, og steg den færdig i ovnen ved 200°, til den er 56-58° i centrum. Krydr med salt og peber.
Blend mandler, parmesan, hvidløg, basilikum og olivenolie i en minihakker eller i en foodprocessor. Smag til med salt.
Skær squasherne i aflange skiver. Gnid dem med olivenolie, og grill dem på en varm grillpande. Krydr med salt.
Pluk salaterne, og dryp dem med lidt olivenolie og eddike. Anret med squash, tynde skiver roastbeef og pesto. Servér straks, evt. med brød eller kartofler til.