Aftensmad

Grillede naanbrød med kylling, mango og koriandercreme

15. august 2013
af Gitte Heide Rasmussen
Foto: Bjørn Jakobsen
Skøn sommermad

Tid: 20 min.

Grillede naanbrød med mango og koriandercreme

Dette skal du bruge

4 spsk græsk yoghurt 2%

1 spsk friskhakket koriander

Salt, peber

150 g kyllingefilet

Karry

1 naanbrød, ca. 130 g

½ mangofrugt

1 chili uden kerner Vild med grill? Her får du 11 skønne opskrifter til grillen

Sådan gør du

1. Rør yoghurt og koriander sammen og smag til med salt og peber.

2. Krydr kyllingen med karry, salt, og peber og grill eller steg den i ca. 6 min. på hver side.

3. Grill hurtigt naanbrødet på begge sider og skær det i fire lige store stykker. Du kan også riste brødet.

4. Skær mangokødet fri af stenen, skræl og skær frugten i skiver.

5. Striml chilien fint og skær kyllingen i fire pæne og lige store stykker. 6. Fordel koriandercreme, mango, kylling og chili på brødene og pynt med lidt frisk koriander. Prøv også grillet cæsarsalat med kylling og pocheret æg