Aftensmad

Grillede naanbrød med kylling, mango og koriandercreme

af Gitte Heide Rasmussen 15. august 2013
Foto: Bjørn Jakobsen
Skøn sommermad

Tid: 20 min.

Grillede naanbrød med mango og koriandercreme

Dette skal du bruge4 spsk græsk yoghurt 2%1 spsk friskhakket korianderSalt, peber150 g kyllingefiletKarry1 naanbrød, ca. 130 g½ mangofrugt1 chili uden kernerVild med grill? Her får du 11 skønne opskrifter til grillenSådan gør du1. Rør yoghurt og koriander sammen og smag til med salt og peber. 2. Krydr kyllingen med karry, salt, og peber og grill eller steg den i ca. 6 min. på hver side. 3. Grill hurtigt naanbrødet på begge sider og skær det i fire lige store stykker. Du kan også riste brødet. 4. Skær mangokødet fri af stenen, skræl og skær frugten i skiver. 5. Striml chilien fint og skær kyllingen i fire pæne og lige store stykker. 6. Fordel koriandercreme, mango, kylling og chili på brødene og pynt med lidt frisk koriander.Prøv også grillet cæsarsalat med kylling og pocheret æg