
Grillede fladbrød med tomat og feta
13. juni 2017Grillede fladbrød med tomat og feta
Tid: 20 minutter.
Hævetid: Ca. 1 time.
Grilltid: Ca. 10 minutter
Antal personer: 2-4
DET SKAL DU BRUGE
15 g gær
3 dl vand
3 spsk. olivenolie
12 g salt
4½ dl hvedemel
FYLD
2-3 store bøftomater, gerne både røde og grønne
150 g feta
olivenolie
salt og friskkværnet peber
kørvel
PRØV OGSÅ: Fladbrød med grillet oksekød og grøntsager
Opskrift - sådan laver du grillede fladbrød med tomat og feta
1. Rør gæren ud i vandet i en skål. Tilsæt olie og salt. Rør mel i, lidt ad gangen, og ælt dejen godt. Lad den hæve tildækket ved stuetemperatur til dobbelt størrelse. Del dejen i 2 lige store dele, og rul dem ud i ½ cm’s tykkelse med en kagerulle. Bag brødene på en varm grill i 3-4 minutter på hver side.
2. FYLD: Skyl tomaterne, og skær dem i tynde skiver. Fordel dem på fladbrødene, og smuldr feta udover. Dryp med olie, og krydr med salt og peber. Varm brødene på grillen under låg. Top med kørvel lige inden servering.