Aftensmad

Fuldkornsspaghetti med rejer og forårsløg

af Retnemt.dk (opskrift og foto), redigeret af redaktionen 9. maj 2014
4 personerDet skal du bruge:400 g rejer400 g fuldkornsspaghetti160 g babymajs8-10 forårsløg2 røde peber4 spsk. olie1 citrondild - efter smagsalt og

4 personerDet skal du bruge:400 g rejer400 g fuldkornsspaghetti160 g babymajs8-10 forårsløg2 røde peber4 spsk. olie1 citrondild - efter smagsalt og peberca. 100 g babyspinatSådan gør du:Tilberedningstid ca. 30 minutter.1. Kog pasta ca. 11 minutter i en gryde med let saltet vand. I de sidste 3 minutter koger babymajs med.2. Rens og snit forårsløgene i 3 cm stykker og peber i strimler og rist dem ca. 2 min. i en stor pande med olie.3. Skyl babyspinat, hæld lagen fra rejerne og kom dem og babyspinaten ved den afdryppede pasta. Pres citron henover. Vend den friskkogte pasta med skyllet, plukket dild og derpå med de stegte grøntsager. Krydr med salt og peber og server straks retten rygende varm.Få opskriften og alle de friske råvarer leveret til døren fra RetNemt.dk. Læs mere om madplaner og måltidskasser.