https://imgix.femina.dk/media/article/1444-mad-4.png
Mad

Fiskepakker med grøntsager og pasta med pesto

3. november 2014
af Camilla Zarah Lawes
Foto: Line Falck
Denne uges hverdagsopskrifter står på gode retter der er lige til at smide i ovnen. Her får du opskriften på fiskepakker med grøntsager og pasta med pesto
4 personer

DET SKAL DU BRUGE

  • 600-800 g torskefilet
  • salt og friskkværnet peber
  • 2 store gulerødder
  • 2 store pastinakker
  • 4 forårsløg
  • 2 skiver bacon
  • 40 g smør
  • frisk estragon
  • 4 ark bagepapir, 20 x 20 cm
  • kødsnor

PESTO

  • 1 lille bundt basilikum
  • 5 spsk. olivenolie
  • 2 spsk. vand
  • 1 tsk. salt
  • 10 mandler
  • 25 g parmesan

TILBEHØR

  • kogt frisk pasta
  • frisk estragon

Opskrift - sådan laver du fiskepakker med grøntsager og pasta med pesto

1. Del torsken i 4 stykker. Krydr med salt og peber. Skræl gulerødder og pastinakker, og skær dem i små stykker. Rens forårsløg, og skær dem i fine skiver. Fordel torsken midt på bagepapirstykkerne, og top med gulerødder, pastinakker, forårsløg, ½ skive bacon, 10 g smør og lidt estragon. Saml hvert stykke bagepapir til en tætlukket pakke, og luk med kødsnor. Læg pakkerne på en bageplade, og bag dem i en 180° varm ovn i 12 minutter.

2. Tilbehør: Kog pasta efter pakkens anvisning.

3. Pesto: Blend ingredienserne godt sammen i en minihakker.

4. Servering: Åbn fiskepakkerne (pas på, de kan være varme at åbne), og drys med lidt estragon. Servér med den kogte pasta vendt i pesto.

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Tærte med broccoli, bacon, ærter og gedeost - Få opskriften her

Tikka masala med ris og mangochutney - Få opskriften her

Kalvepostej med agurkesalat - Få opskriften her

Focaccia med karamelliserede løg, kapers og serranoskinke - Få opskriften her

Læs også