Aftensmad

Fiskepakker med grøntsager og pasta med pesto

af Camilla Zarah Lawes 3. november 2014
Foto: Line Falck
Denne uges hverdagsopskrifter står på gode retter der er lige til at smide i ovnen. Her får du opskriften på fiskepakker med grøntsager og pasta med pesto

Fiskepakker med grøntsager og pasta med pesto til 4 personer

I stedet for pasta kan du servere sprøde ovnkartofler til fiskepakkerne.   INGREDIENSER 600-800 g torskefilet salt og friskkværnet peber 2 store gulerødder 2 store pastinakker 4 forårsløg 2 skiver bacon 40 g smør frisk estragon 4 ark bagepapir, 20 x 20 cm kødsnor   PESTO 1 lille bundt basilikum 5 spsk. olivenolie 2 spsk. vand 1 tsk. salt 10 mandler 25 g parmesan   TILBEHØR kogt frisk pasta frisk estragon  

Opskrift - sådan laver du fiskepakker med grøntsager og pasta med pesto

  1. Del torsken i 4 stykker. Krydr med salt og peber. Skræl gulerødder og pastinakker, og skær dem i små stykker. Rens forårsløg, og skær dem i fine skiver. Fordel torsken midt på bagepapirstykkerne, og top med gulerødder, pastinakker, forårsløg, ½ skive bacon, 10 g smør og lidt estragon. Saml hvert stykke bagepapir til en tætlukket pakke, og luk med kødsnor. Læg pakkerne på en bageplade, og bag dem i en 180° varm ovn i 12 minutter.   2. Tilbehør: Kog pasta efter pakkens anvisning.   3. Pesto: Blend ingredienserne godt sammen i en minihakker.   4. Servering: Åbn fiskepakkerne (pas på, de kan være varme at åbne), og drys med lidt estragon. Servér med den kogte pasta vendt i pesto.  

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Tærte med broccoli, bacon, ærter og gedeost - Få opskriften her

Tikka masala med ris og mangochutney - Få opskriften her

Kalvepostej med agurkesalat - Få opskriften her

Focaccia med karamelliserede løg, kapers og serranoskinke - Få opskriften her