Fiskefrikadeller

Fiskefrikadeller thaistyle med tigerrejer

21. februar 2011
af Beagle Iuel-Brockdorff
foto: Bjørn Jakobsen
Lav en grundfars til fiskefrikadeller af fisk eller skaldyr og kom forskelligt fyld i. Servér kartofler, rugbrød, pasta eller ris til – gerne fulgt af remoulade, pickles, stuvede grøntsager, tomatsauce eller salat.

Fiskefrikadeller thaistyle med tigerrejer

Det skal du bruge:

200 g torskefilet, sejfilet el. lign.
75 g rå, pillede tigerrejer
Salt, peber
2 forårsløg
Lidt frisk koriander
1 æggehvide
1 spsk rød thaikarry
Saft af 1 lime
Olie

Prøv også: Hjemmelavede fiskefrikadeller på rugbrød med remoulade til

Sådan gør du:

Hak fisken i foodprocessoren sammen med tigerrejer, salt og peber.

Tilsæt forårsløg, koriander og æggehvide, bland og rør derefter karry og 1 spsk limesaft i farsen.

Form og steg frikadellerne i olie på en pande.

Fantastiske fiskefrikadeller på grundfars

Prøv også en af disse lækre varianter:

Laksefrikadeller

Fiskefrikadeller med
rejer og dild

Fiskefrikadeller med
røget laks og asparges

Fiskefrikadeller med
røget makrel

Grundopskrift på
fiskefrikadeller