
Aftensmad
Fiskefrikadeller thaistyle med tigerrejer
21. februar 2011af Beagle Iuel-Brockdorff
foto: Bjørn Jakobsen
Lav en grundfars til fiskefrikadeller af fisk eller skaldyr og kom forskelligt fyld i. Servér kartofler, rugbrød, pasta eller ris til – gerne fulgt af remoulade, pickles, stuvede grøntsager, tomatsauce eller salat.
Fiskefrikadeller thaistyle med tigerrejer
Det skal du bruge:
200 g torskefilet, sejfilet el. lign.
75 g rå, pillede tigerrejer
Salt, peber
2 forårsløg
Lidt frisk koriander
1 æggehvide
1 spsk rød thaikarry
Saft af 1 lime
Olie
Prøv også: Hjemmelavede fiskefrikadeller på rugbrød med remoulade til
Sådan gør du:
Hak fisken i foodprocessoren sammen med tigerrejer, salt og peber.
Tilsæt forårsløg, koriander og æggehvide, bland og rør derefter karry og 1 spsk limesaft i farsen.
Form og steg frikadellerne i olie på en pande.
Fantastiske fiskefrikadeller på grundfars
Prøv også en af disse lækre varianter:
LaksefrikadellerFiskefrikadeller med
rejer og dild
Fiskefrikadeller med
røget laks og asparges
Fiskefrikadeller med
røget makrel
Grundopskrift på
fiskefrikadeller