Fiskefrikadeller

Fiskefrikadeller med røget makrel

21. februar 2011
af Beagle Iuel-Brockdorff
foto: Bjørn Jakobsen
Fiskefrikadeller smager skønt og med en ordentlig grundfars kan du variere dine fiskefrikadeller utallige gange. Servér kartofler, rugbrød, pasta eller ris til – gerne fulgt af remoulade, pickles, stuvede grøntsager, tomatsauce eller salat.

Fiskefrikadeller med røget makrel

Det skal du bruge:

1 portion grundfars (se opskrift i længere nede)
1 pebermakrelfilet uden skind
1 stor tsk tomatpuré
1 spsk citronsaft
Smør og olie til stegning

Sådan gør du:

Mos makrelfileten med en gaffel og rør i farsen sammen med tomatpuré og citronsaft.

Form og steg frikadellerne i smør og olie på en pande.
 

Grundopskrift og flere variationer af fiskefrikadeller

Prøv en af disse lækre varianter:
 

Laksefrikadeller

 

Fiskefrikadeller med
rejer og dild

 

Fiskefrikadeller med
røget laks og asparges

 

Grundopskrift på
fiskefrikadeller

 

Thaifiskedeller med
tigerrejer