
Aftensmad
Fiskefrikadeller med røget makrel
21. februar 2011af Beagle Iuel-Brockdorff
foto: Bjørn Jakobsen
Fiskefrikadeller smager skønt og med en ordentlig grundfars kan du variere dine fiskefrikadeller utallige gange. Servér kartofler, rugbrød, pasta eller ris til – gerne fulgt af remoulade, pickles, stuvede grøntsager, tomatsauce eller salat.
Fiskefrikadeller med røget makrel
Det skal du bruge:
1 portion grundfars (se opskrift i længere nede)
1 pebermakrelfilet uden skind
1 stor tsk tomatpuré
1 spsk citronsaft
Smør og olie til stegning
Sådan gør du:
Mos makrelfileten med en gaffel og rør i farsen sammen med tomatpuré og citronsaft.
Form og steg frikadellerne i smør og olie på en pande.
Grundopskrift og flere variationer af fiskefrikadeller
Prøv en af disse lækre varianter:
Fiskefrikadeller med
rejer og dild
Fiskefrikadeller med
røget laks og asparges
Grundopskrift på
fiskefrikadeller
Thaifiskedeller med
tigerrejer