Fiskefrikadeller med rejer og dild
Aftensmad

Fiskefrikadeller med rejer og dild

21. februar 2011
af Beagle Iuel-Brockdorff
foto: Bjørn Jakobsen
Prøv disse skønne fiskefrikadeller med rejer og dild. Server dem på rugbrød, med nye kartofler eller med en lækker salat til.

Fiskefrikadeller med rejer og dild

Det skal du bruge:

1 portion grundfars (se opskrift i boksen til højre)
50-75 g rejer
1 lille bdt dild
Lidt skal fra øko citron
Smør og olie til stegning

Sådan gør du:

Snit rejerne groft og hak dilden.

Rør begge dele samt ½ tsk revet citronskal i farsen og form og steg frikadellerne i lidt olie og smør på en pande.
 

Vild med fiskefrikadeller? Prøv også en af disse lækre varianter:
 

Laksefrikadeller

 

Grundopskrift på
fiskefrikadeller

 

Fiskefrikadeller med
røget laks og asparges

 

Fiskefrikadeller med
røget makrel

 

Thaifiskedeller med
tigerrejer

 

 

Læs også