Aftensmad

Fiskeburger af mørksej og tatarsauce

af Louisa Lorang 2. marts 2022
Ugens onsdagsopskrift er fiskeburger af mørksej og tatarsauce. Få opskriften her
2 personer
Tid i alt 35 min

INGREDIENSER

  • 300 g mørksej i filet
  • salt
  • 1 æg
  • 1 lille squash, revet
  • 2 spsk. mel
  • mel
  • olie til stegning

TARTARSAUCE

  • ½ dl mayonnaise
  • 1 spsk. ketchup
  • 1-2 spsk. citronsaft
  • 1 spsk. finthakket purløg
  • 5-6 cornichoner, finthakkede
  • 10 dråber tabasco

ENDVIDERE

  • 2 burgerboller
  • lidt salat
  • 1 avokado, i skiver
  • 1 lille rødløg, i tynde skiver
  • 1 gulerod, i tynde strimler

TILBEHØR

  • grøntsagssticks eller blandet salat

wwf.dk kan du se efter, hvor din mørksej bør være fisket. Den her er fra Nordsøen.

1. Tjek fisken for ben. Hak den groft med en stor kniv, og rør den med salt, æg, squash og mel. Form forsigtigt farsen til 2 bøffer, og vend dem i mel. Steg dem i olie på en varm pande, og justér varmen, så fiskebøfferne kan stege færdige på panden, i alt 10-14 minutter.

2. Rør ingredienserne til tartarsaucen sammen.

3. Smør bollerne med tartarsauce, og fyld dem med salat, fiskebøf, avokado, rødløg og gulerod. 4. Servér straks med sticks eller salat til.

TIP: Farsen er også glimrende til fiskefrikadeller.

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

MANDAG: Salat med tuncreme og radiser - Få opskriften her

TIRSDAG: Torsk med sennepssauce og rødbedesalat - Få opskriften her

TORSDAG: Pasta med muslinger, tomat, hvidvin og basilikum - Få opskriften her

FREDAG: Tacos de luxe - Få opskriften her