
Fish fingers er super lækker mad – hvis de vel at mærke er hjemmelavede og af fisk!
1. Skrub kartoflerne, og skær dem i både. Vend dem med lidt olie og salt, og bred dem ud på bagepapir på en bageplade. Bag dem ved 220° i 25-30 minutter, til de er gennemtilberedte. Afslut gerne med grill.
2. Vend fisken i mel og æg og til slut i en blanding af rasp, persille og hvidløg. Steg den gylden i rigeligt olie på en varm pande, og krydr med salt.
3. Blend yoghurten i en minihakker/foodprocessor med sennep, ærter, mynte, persille og salt.
4. Servér straks søde kartofler og fish fingers med salat og citronbåde.
TIP: Panko er en japansk rasp, der virkelig giver sprøde fish fingers. Find den i dit asiatiske supermarked, hvis du har sådan ét.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
MANDAG: Kyllingefajitas med avokadosalsa - Få opskriften her
ONSDAG: Lasagne med spinat, ricotta og svin i tomatsauce - Få opskriften her
TORSDAG: Omeletruller med squash og løg-tomat-salat - Få opskriften her
FREDAG: Grillet bøf og svampe med krydderurtesalsa - Få opskriften her