Enchiladas med kødsauce og butternutsquash
Tid: 25 minutter. Ovntid: 35 minutter
Antal personer: 4
DET SKAL DU BRUGE
1 tsk. tørrede chiliflager
2 tsk. stødt spidskommen
2 tsk. paprika, gerne røget
½ tsk. kanel
1 spsk. olivenolie til stegning
½ portion kødsauce fra tirsdag
1 dåse kidneybønner
TILBEHØR
½ butternutsquash
1 spsk. olivenolie
salt
TIL SERVERING
1 pakke tortillapandekager
150 g cheddar
1 dl cremefraiche
3 forårsløg
PRØV OGSÅ:
Vegtar enchiladas
Opskrift - sådan laver du enchiladas med kødsauce og butternutsquash
1. TILBEHØR: Tænd ovnen på 175°. Skræl butternutsquashen, og skær den i mindre tern. Fordel ternene på en bageplade beklædt med bagepapir; vend dem i olivenolie, og drys med salt. Bag ternene i ovnen i ca. 20 minutter, til de er flot gyldne.
2. Rist chiliflager, spidskommen, paprika og kanel i olie i en gryde, indtil krydderierne begynder at dufte. Tilsæt kødsauce, og varm det igennem. Skyl kidneybønner, og lad dem simre med et par minutter.
3. SERVERING: Fyld pandekager med kødsauce, og læg dem i et ovnfast fad. Drys med butternutsquashtern og friskrevet cheddar. Sæt fadet i ovnen i 15 minutter, til osten er gylden og sprød. Dryp cremefraiche over, og pynt med tynde skiver forårsløg. Servér straks.
TIP:Erstat evt. butternutsquash med søde kartofler, som har lidt den samme smag.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Jordskokkesuppe med ristede butterbeans – Få opskriften her
Tirsdag: Spaghetti med kødsauce og ekstra grønt – Få opskriften her
Onsdag: Tun-frikadeller med rodfrugtfritter og chilimayo – Få opskriften her
Fredag: Bygotto med butternut og rosmarin – Få opskriften her
