
Aftensmad
Enchiladas med kødsauce og butternutsquash
7. september 2017af Emma Martiny
Foto: Nina Malling,skovdalnordic.com
Giv en rest kødsauce nyt liv med mexicanske krydderier – de søde græskartern passer perfekt til det spicy fyld. Her får du opskriften på enchiladas med kødsauce og butternutsquash
Enchiladas med kødsauce og butternutsquash
Tid: 25 minutter. Ovntid: 35 minutter Antal personer: 4 DET SKAL DU BRUGE 1 tsk. tørrede chiliflager 2 tsk. stødt spidskommen 2 tsk. paprika, gerne røget ½ tsk. kanel 1 spsk. olivenolie til stegning ½ portion kødsauce fra tirsdag 1 dåse kidneybønner TILBEHØR ½ butternutsquash 1 spsk. olivenolie salt TIL SERVERING 1 pakke tortillapandekager 150 g cheddar 1 dl cremefraiche 3 forårsløg PRØV OGSÅ: Vegtar enchiladas Opskrift - sådan laver du enchiladas med kødsauce og butternutsquash 1. TILBEHØR: Tænd ovnen på 175°. Skræl butternutsquashen, og skær den i mindre tern. Fordel ternene på en bageplade beklædt med bagepapir; vend dem i olivenolie, og drys med salt. Bag ternene i ovnen i ca. 20 minutter, til de er flot gyldne. 2. Rist chiliflager, spidskommen, paprika og kanel i olie i en gryde, indtil krydderierne begynder at dufte. Tilsæt kødsauce, og varm det igennem. Skyl kidneybønner, og lad dem simre med et par minutter. 3. SERVERING: Fyld pandekager med kødsauce, og læg dem i et ovnfast fad. Drys med butternutsquashtern og friskrevet cheddar. Sæt fadet i ovnen i 15 minutter, til osten er gylden og sprød. Dryp cremefraiche over, og pynt med tynde skiver forårsløg. Servér straks. TIP:Erstat evt. butternutsquash med søde kartofler, som har lidt den samme smag.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Jordskokkesuppe med ristede butterbeans – Få opskriften her
Tirsdag: Spaghetti med kødsauce og ekstra grønt – Få opskriften her
Onsdag: Tun-frikadeller med rodfrugtfritter og chilimayo – Få opskriften her
Fredag: Bygotto med butternut og rosmarin – Få opskriften her