
Kongehuset
Tid: 20 minutter. Ovntid: 12 minutter
DET SKAL DU BRUGE 4 slethvarfileter (el.a. fladfisk) 1 bundt dild 400 g spidskål 400 g frisk grønkål 1 usprøjtet citron 1 bakke rød skovsyre 4 spsk. olivenolie salt og friskkværnet peber 3 dl hvidvin TILBEHØR godt brød PRØV OGSÅ: Rødspættefilet er en fladfisk ligesom slethvar og smager superskønt. Få opskriften på stegt rødspætte med nye kartofler og persillesauce herFå indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Biksemad med selleri, hasselnødder og persille - Få opskriften her
Onsdag: Cannelloni med svampe, squash og tomatsalsa – Få opskriften her
Torsdag: Spinattærte med italiensk salami og frisk salat - Få opskriften her
Fredag: Stegt kyllingebryst med bagte rødbeder og citrontimian - Få opskriften her