fisk
Mad

Dampede fiskepakker med grøntsager og hytteostdip

21. februar 2022
af Camilla Zarah Lawes
Foto: Columbus Leth
I denne uge skruer vi op for det sunde med masser af grøntsager i hverdagsmaden. Her får du opskriften på dampede fiskepakker med grøntsager og hytteostdip
4 personer

INGREDIENSER

  • 600 g filet af hvid fisk, f.eks. lyssejfilet
  • 1 squash
  • 1 aubergine
  • 12 små tomater
  • 4 gulerødder
  • 12 små tomater
  • 4 stilke frisk rosmarin
  • salt og friskkværnet peber

HYTTEOSTDIP

  • 200 g hytteost
  • 5 spsk. finthakket dild
  • salt og friskkværnet peber

Saml hele retten i praktiske pakker af bagepapir. Nemt og lækkert!

1. Skær et lille snit midt i fiskefileterne, og fold dem sammen. Skyl squash, aubergine og tomater. Skær squash i skiver. Skær aubergine i tern. Skræl gulerødder, og skær dem i skiver på skrå. Læg 4 stykker bagepapir på 25 x 25 cm frem på køkkenbordet, og fordel grøntsagerne herpå. Læg fisken ovenpå. Krydr med rosmarin, salt og peber. Fold bagepapiret ind over fiskestykkerne, og luk kanterne helt tæt. Placér pakkerne i et ovnfast fad, og bag dem i ovnen ved 175° i 15 minutter.

Læs også