Aftensmad

Couscous med kylling og spinatsalat med granatæble og rødløg

af Camilla Zarah Lawes 28. april 2021
Foto: Columbus Leth
Denne opskrift byder på couscous med kylling og spinatsalat med granatæble og rødløg. Få opskriften her
4 personer
Tid i alt 25 min

Det skal du bruge

  • 2 spsk. spidskommen
  • 1 tsk. stødt kanel
  • 2 spsk. rapsolie til stegning
  • 340 g kyllingebrystfilet
  • 250 g couscous
  • 5 dl hønsebouillon
  • 25 g mandler
  • 10 tørrede abrikoser
  • 5 stilke frisk mynte
  • salt og friskkværnet peber

Spinatsalat

  • 300 g frisk babyspinat
  • 1 rødløg
  • 1 granatæble

Dressing

  • saft fra granatæblet
  • 3 spsk. rapsolie
  • salt og friskkværnet peber

Opskrift - sådan laver du couscous med kylling og spinatsalat med granatæble og rødløg

  1. Rist spidskommen og kanel i olie på en pande. Skær kyllingefilet i mindre stykker, og steg dem i krydderierne. Tilsæt couscous, og hæld bouillon ved. Rør godt rundt, og skru ned for varmen.
  2. Læg låg på, og lad det simre i 15 minutter. Rør godt undervejs. Hak mandlerne groft, og skær abrikoserne i strimler. Skær myntebladene i strimler. Vend mandler, abrikoser og mynte i retten.
  3. Spinatsalat: Skyl babyspinaten. Pil løget, og skær det i tynde skiver. Skær granatæblet over (over en skål), og pil kernerne ud. Gem saften til dressingen. Bland granatæblekernerne med spinat og løg.
  4. Dressing: Rør granatæblesaften sammen med olie, salt og peber, og hæld det over salaten. Servér salaten som tilbehør til couscous med kylling.

Andre lækre opskrifter