Aftensmad

Caponata

af Beagle Iuel-Brockdorff 16. august 2010
Foto: Bjørn Jakobsen Regi: Notre Dame
Denne italienske ret kan serveres både som forret eller som tilbehør.

Til 2 personer1 spsk olivenolie1 lille løg2 fed hvidløg1 aubergine1 lille rød peber¾-1 dåse hakkede tomater1 spsk kapers8 grønne olivenSalt, peber1 lille tsk sukkerLidt basilikum3 spsk revet parmesan

Prøv også:

Farseret aubergine

Tomater med ris og aubergine

Sursød aubergine og squash

Kom olie i en gryde og tilsæt hakket løg og hvidløg, aubergine og peberfrugt i små stykker samt tomat.Lad det hele simre i 5-6 min., hvorefter kapers, oliven samt sukker og krydderier røres i.Kog igen 5-6 min., til tomaterne er kogt ind og smag til.Server lun eller kold med revet parmesan over.