Cannelloni med pancetta og gorgonzola
Aftensmad

Cannelloni med pancetta og gorgonzola

af Beagle Iuel-Brockdorff 29. juni 2021
Foto: Bjørn Jakobsen
Til 2 personer4 friske lasagneplader påca. 15-16 cm tynde skiver pancetta12-16 valnøddekerner1 fed hvidløgLidt frisk mynteLidt frisk salvieLidt frisk
35 min 2 personer
Tid i alt 45 min

Det skal du bruge

  • 4 friske lasagneplader på ca. 15-16 cm
  • 8 tynde skiver pancetta
  • 12-16 valnøddekerner
  • 1 fed hvidløg
  • Lidt frisk mynte
  • Lidt frisk salvie
  • Lidt frisk basilikum
  • 4 spsk ricotta
  • 4-5 dl tomatsauce
  • 100 g gorgonzola

Opskrift - sådan laver du cannelloni med pancetta og gorgonzola

  1. Læg lasagnepladerne på et spækbræt og læg pancettaen over

  2. Hak valnødder, hvidløg og krydderurter sammen og bland med ricotta.

  3. Læg det oven på pancettaen og rul pastapladerne sammen.

  4. Hæld lidt tomatsauce i et ovnfast fad og læg rullerne i.

  5. Hæld resten af saucen over og fordel gorgonzolaen ovenpå.

  6. Bag cannellonierne i ovnen ved 200 grader i ca. 35 min.

På udkig efter mere italiensk mad? Så prøv vores opskrift på hjemmelavet pastadej eller pasta a la Toscana

Læs også