
1. Rør kødet sammen med salt og peber. Dræn kikærterne, mos dem let, og bland dem i farsen. Tilsæt koriander og spidskommen, og rør godt. Form farsen til 4 bøffer, og steg dem i olie på begge sider på en stor pande ved høj varme. Skru ned for varmen, og steg bøfferne, til de er netop gennemstegte.
2. Fyld: Pil løget, og skær det i tynde skiver. Skyl og nip spinaten. Skyl tomater og squash, og skær dem i tynde skiver. Rist bollerne. Smør underbollen med ketchup, og læg spinat, bøf, tomat og løgringe på. Smør overbollen med mayonnaise, og læg squash på. Saml burgeren, og servér straks.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Tirsdag: Dampet laks og quinoasalat med mango og mynte - Få opskriften her
Onsdag: Pizza med æg, pancetta og rosmarin - Få opskriften her
Torsdag: Kylling med chorizo i tortillapandekager - Få opskriften her
Fredag: Oksekød på spyd og coleslaw med rygeostdressing - Få opskriften her