

Burger på naanbrød med mynteyoghurt
DET SKAL DU BRUGE
- 500 g hakket oksekød
- 2 spsk. rød karrypasta
- salt og friskkværnet peber
- olie til stegning
KARTOFFELBÅDE
- 3 store bagekartofler
- 1 spsk. spidskommen
- 1 tsk. tørret chili
- ¼ dl god olivenolie
MYNTETOPPING
- 1 hjertesalat
- 4 tomater
- 1 avocado
- 4 spsk. græsk yoghurt
- 1 spsk. friskhakket mynte
- salt og friskkværnet peber
- 4 naanbrød
Opskrift - sådan laver du naanbrød med mynteyoghurt
1. Rør kødet med karrypasta. Krydr godt med salt og peber. Form til aflange bøffer, der passer til naanbrødene i størrelsen. Varm en pande med olie, og brun bøfferne godt på begge sider. Skru ned for varmen, og steg bøfferne helt færdige på begge sider.
2. Kartoffelbåde: Skyl kartoflerne, og skær dem i både. Fordel dem i et ovnfad, drys med spidskommen, chili, salt og peber, og dryp med olivenolie. Steg dem på øverste rille i en 200° varm ovn i 30 minutter, til de er gyldne og sprøde.
3. Myntetopping: Skyl salaten, og bræk den i grove stykker; skær tomaterne i skiver, og skær avocadoen i både. Rør yoghurt med mynte, salt og peber.
4. Lun naanbrødene, og smør mynteyoghurt på. Top med salat, tomat, avocado og bøf, og læg en spsk. myntedressing på toppen. Servér med kartoffelbåde.
