bønnepasta
Aftensmad

Bønnepasta med ærter, burrata og serrano

af Emma Martiny 15. februar 2018
Foto: Nina Malling
En simpel, men skøn ret, som blot tager et kvarters tid at tilberede. Her får du opskriften på bønnepasta med ærter, burrata og serrano

Bønnepasta med ærter, burrata og serrano 

Tid: 15 minutter Antal personer: 4   DET SKAL DU BRUGE 400 g bønnepasta eller spaghetti 2 spsk. olivenolie saft af 1 citron salt og friskkværnet peber 250 g frosne ærter  
  TIL SERVERING 150 g serranoskinke 1-2 kugler burrata friskkværnet peber 2 spsk. olivenolie 1 håndfuld frisk basilikum  
  PRØV OGSÅ: One-pot pasta med tomater og chorizo   Opskrift - sådan laver du bønnepasta med ærter, burrata og serrano    1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken, og si vandet fra. Vend den friskkogte pasta med olivenolie, citronsaft, salt og peber. Hæld kogende vand over de frosne ærter i en skål, så de tør op. Lad dem dryppe af i en sigte, og vend dem i pastaen.   2. SERVERING: Fordel pastaen i skåle, og anret serranoskinke og burrata ovenpå. Kværn med lidt ekstra peber. Dryp med olivenolie, og pynt med plukket basilikum.   TIP: Burrata er en mild og meget cremet italiensk ost, der smager fantastisk. Kan erstattes med bøffelmozzarella.  

Få indkøbslisten til hele ugen her

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Æggekage med grønkål og svampe – Få opskriften her

Tirsdag: Panang curry med kyllingekødboller – Få opskriften her

Onsdag: Quinoa-bowl med varmrøget laks og avocadcreme – Få opskriften her

Fredag: Koteletter med bagte rodfrugter og rødløg – Få opskriften her