

Bøffer med squashsalat og kartoffelbåde
DET SKAL DU BRUGE
- 4 tykstegsbøffer
- 1 spsk. solsikkeolie til stegning
- salt og friskkværnet peber
SQUASHSALAT
- 1 squash
- 40 g smuttede mandler
- 1 rød peberfrugt
- 4 spsk. olivenolie
- salt og friskkværnet peber
KARTOFFELBÅDE
- 3 store bagekartofler
- 3 kviste frisk timian
- 2 spsk. olivenolie
- salt og friskkværnet peber
KRYDDERSMØR
- 125 g blødt smør
- 1 fed hvidløg
- ½ bundt persille
1. Steg bøfferne i olie på en pande i 1 minut på hver side ved høj varme. Tag dem af varmen, og læg bøfferne på en bageplade med bagepapir. Krydr med salt og peber, og lad dem hvile.
2. Squashsalat: Skyl squashen, og skær den i tynde skiver på langs med en tyndskræller. Hak mandlerne groft. Rens peberfrugten, og skær den i fine tern. Bland squash, mandler og peberfrugt. Dryp olie over, og krydr med salt og peber.
3. Kartoffelbåde: Skræl kartoflerne, og skær dem i tynde både. Fordel dem på en bageplade med bagepapir, og krydr med timian, olie, salt og peber. Bag kartoflerne i en 200° varm ovn i ca. 30 minutter. Sæt bøfferne ind i ovnen sammen med kartoflerne de sidste 5 minutter.
4. Kryddersmør: Rør smør sammen med knust hvidløg og finthakket persille, og servér det til retten.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Oksespyd med spinatpasta og peberfrugtsalat - Få opskriften her
Tirsdag: Grillet tun og salade niçoise - Få opskriften her
Torsdag: Lam med polenta og græsk salat - Få opskriften her
Fredag: Steaksandwich med oliventapenade - Få opskriften her