
Aftensmad
1. TILBEHØR: Kog kartoflerne i letsaltet vand i 15-20 minutter, til de er møre.
2. RABARBERSALAT: Tænd ovnen på 180°. Rens rabarberne, og skær stænglerne i skiver på skrå. Vend dem med olie og honning, og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Krydr let med salt, og bag dem i ovnen i 7 minutter, til de er møre. Lad dem køle af. Rist hasselnødderne i 5 minutter i ovnen på en bageplade beklædt med bagepapir, indtil skallerne løsner sig. Gnid nødderne mod hinanden i et rent viskestykke, så skallerne frigøres fra nødderne. Kassér skallerne, og hak nødderne meget groft. Skyl og pluk salaten, og afdryp den. Læg salaten i en salatskål, og top med bagte rabarber og hasselnødder. 3. MORMORDRESSING: Rør alle ingredienser sammen, og dryp dressingen over salaten lige før servering. 4. Krydr bøfferne godt med salt og peber, og steg dem i smør på en pande i 3-5 minutter på hver side, alt efter hvor gennemstegt du ønsker dem. 5. SERVERING: Pynt salaten med skovsyre, og servér den som tilbehør til bøffer og kogte kartofler. Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Dampet rødspætte med sød kartoffelmos og hvidvinssauce – Få opskriften her
Tirsdag: Gyros-kyllingewraps – Få opskriften her
Onsdag: Fladbrøds-pizza med asparges og mozzarella – Få opskriften her
Torsdag: Cannelloni al forno med ristet squashsalat – Få opskriften her