

Bbq-burger
INGREDIENSER
- 400 g hakket oksekød
- 2 spsk. revet løg
- 2 spsk. BBQ-sauce eller ketchup
- 1 lille æg
- 2-3 spsk. mel
- salt og peber
- olie til stegning
- 2 store burgerboller
- mayonnaise
- plukket salat
- 2 tomater i skiver
- 1 løg i skiver
- BBQ-sauce eller ketchup
TILBEHØR
- saft af ½ citron
- 2 spsk. yoghurt
- 1 tsk. sukker
- ½ fed hvidløg, finthakket
- ½ spidskål, strimlet
- 2 små gulerødder i skiver
- 1 håndfuld koriander
- salt
1. Rør kødet med løg, BBQ-sauce, æg, mel, salt og peber, og form 2 store bøffer. Steg dem i olie på en varm pande, til de er akkurat gennemstegte.
2. Lun bollerne. Smør dem med mayo, og fyld dem med salat, bøf, tomat og løg. Servér BBQ-sauce eller ketchup til.
3. Rør imens citronsaft med yoghurt, sukker og hvidløg. Vend kål og gulerødder i, og kom koriander i lige inden servering. Smag til med salt.
4. Servér burgeren med slaw.
TIP: Du kan sagtens bare stege oksekødet uden at røre det først!
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
TIRSDAG: Cæsar delight med rejer - Få opskriften her
ONSDAG: Grillet kylling med hummusslaw - Få opskriften her
TORSDAG: Svinekoteletter med varm spinatsalat - Få opskriften her
FREDAG: Rødspætter med hollandaise og blomkål - Få opskriften her