Opskrift - sådan laver du bagte søde kartoffelskiver med mexifyld
Bagte søde kartoffelskiver: Tænd ovnen på 200°. Skyl kartoflerne, og skær dem i halve på langs. Fordel dem på en bageplade med bagepapir, og bag dem i ovnen i ca. 40 minutter, til de er møre – bagetiden afhænger af størrelsen på kartoflerne. Tjek med en lille skarp kniv, om de er gennembagte. Drys cheddarost på de bagte kartoffelskiver, og krydr med salt og peber. Sæt kartoflerne tilbage i ovnen i ca. 5 minutter, til osten er smeltet og let gylden.
Mexifyld: Dræn sorte bønner og majs fra dåserne, og skyl dem i en sigte. Halvér avocadoen, fjern stenen, og skær avocadokødet i tern. Pil rødløget, og hak det fint.
Servering: Top de bagte kartoffelskiver med sorte bønner, majs, avocado og rødløg, og servér med cremefraiche, tynde skiver rød chili, limebåde og tortillachips.
Få indkøbslisten til hele ugen her Ugens andre opskrifter
Mandag: Barbecue-laks med ris og mangosalsa
Tirsdag: Tomatsuppe med kylling, squash og små makaronier
Onsdag: Mexicanske oksekødstærter med chili og creme fraiche
Torsdag: Koteletter med rodfrugtsalat og gorgonzola