
Fyldte peberfrugter er grøntsager, couscous og krydret velsmag i ét. Den rå couscous bliver tilberedt, når peberfrugterne bages i ovnen.
1. Fyldte peberfrugter: Tænd ovnen på 200°. Skyl peberfrugterne, og halvér dem på den lange led. Fjern kernerne, og læg peberfrugterne i et ovnfast fad. Skyl tomaterne, og skær dem i små tern. Skær cho-
rizopølse i små tern, og vend dem sammen med tomater og rå couscous i en skål. Skyl og hak persillen fint. Bland hakket persille og 4 spsk. olivenolie med tomatblandingen. Krydr med salt og peber. Fordel fyldet i de halve peberfrugter, og dryp med olivenolie. Bag peberfrugterne i ovnen i 30 minutter.
2. Læg fisken på en bageplade beklædt med bagepapir med skindsiden nedad. Pres citronsaft ud over fisken. Dryp med olivenolie, og krydr med salt og peber. Bag fisken i ovnen i 15 minutter, og servér med de fyldte peberfrugter.
3. Pynt evt. med bredbladet persille.