kulmule, fisk, peberfrugt
Aftensmad

Bagt kulmule med fyldte peberfrugter

af Marie Melchior 3. august 2015
Foto: Line Falck
Madplan for uge 31: Ugens tirsdagsopskrift er bagt kulmule med fyldte peberfrugter. Få opskriften her

Bagt kulmule med fyldte peberfrugter til 4 personer

Fyldte peberfrugter er grøntsager, couscous og krydret velsmag i ét. Den rå couscous bliver tilberedt, når peberfrugterne bages i ovnen.    Tid: 20 minutter. Ovntid: 30 minutter.   DET SKAL DU BRUGE 800 g filet af kulmule saft af 1 citron 2 spsk. olivenolie salt og friskkværnet peber   FYLDTE PEBERFRUGTER 4 peberfrugter, gerne i forskellige farver 2 bøftomater 75 g chorizopølse 125 g couscous 3 stilke bredbladet persille olivenolie salt og friskkværnet peber  

Opskrift - sådan laver du bagt kulmule med fyldte peberfrugter

  1. Fyldte peberfrugter: Tænd ovnen på 200°. Skyl peberfrugterne, og halvér dem på den lange led. Fjern kernerne, og læg peberfrugterne i et ovnfast fad. Skyl tomaterne, og skær dem i små tern. Skær cho- rizopølse i små tern, og vend dem sammen med tomater og rå couscous i en skål. Skyl og hak persillen fint. Bland hakket persille og 4 spsk. olivenolie med tomatblandingen. Krydr med salt og peber. Fordel fyldet i de halve peberfrugter, og dryp med olivenolie. Bag peberfrugterne i ovnen i 30 minutter.   2. Læg fisken på en bageplade beklædt med bagepapir med skindsiden nedad. Pres citronsaft ud over fisken. Dryp med olivenolie, og krydr med salt og peber. Bag fisken i ovnen i 15 minutter, og servér med de fyldte peberfrugter.   3. Pynt evt. med bredbladet persille.  

Få indkøbslisten til hele ugen her

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Grillet svinekotelet og rissalat med vandmelon og feta - Få opskriften her

Onsdag: Risotto med artiskokhjerter og squash - Få opskriften her

Torsdag: Pebersteaks og kartoffelsalat med bønner og kapers - Få opskriften her

Fredag: Grillspyd med kylling og grillet majs - Få opskriften her