kulmule, fisk, peberfrugt
Aftensmad

Bagt kulmule med fyldte peberfrugter

29. marts 2022
af Marie Melchior
Foto: Line Falck
Madplan for uge 31: Ugens tirsdagsopskrift er bagt kulmule med fyldte peberfrugter. Få opskriften her
30 min4 personer
Tid i alt 20 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 800 g filet af kulmule
  • saft af 1 citron
  • 2 spsk. olivenolie
  • salt og friskkværnet peber

FYLDTE PEBERFRUGTER

  • 4 peberfrugter, gerne i forskellige farver
  • 2 bøftomater
  • 75 g chorizopølse
  • 125 g couscous
  • 3 stilke bredbladet persille
  • olivenolie
  • salt og friskkværnet peber

Fyldte peberfrugter er grøntsager, couscous og krydret velsmag i ét. Den rå couscous bliver tilberedt, når peberfrugterne bages i ovnen.

1. Fyldte peberfrugter: Tænd ovnen på 200°. Skyl peberfrugterne, og halvér dem på den lange led. Fjern kernerne, og læg peberfrugterne i et ovnfast fad. Skyl tomaterne, og skær dem i små tern. Skær cho-

rizopølse i små tern, og vend dem sammen med tomater og rå couscous i en skål. Skyl og hak persillen fint. Bland hakket persille og 4 spsk. olivenolie med tomatblandingen. Krydr med salt og peber. Fordel fyldet i de halve peberfrugter, og dryp med olivenolie. Bag peberfrugterne i ovnen i 30 minutter.

2. Læg fisken på en bageplade beklædt med bagepapir med skindsiden nedad. Pres citronsaft ud over fisken. Dryp med olivenolie, og krydr med salt og peber. Bag fisken i ovnen i 15 minutter, og servér med de fyldte peberfrugter.

3. Pynt evt. med bredbladet persille.

Få indkøbslisten til hele ugen her

Læs også