Aftensmad

Aubergineruller med gedeost

af Begale Iuel-Brockdorff 17. august 2010
Foto: Bjørn Jakobsen
Prøv også:Bruschetta med grillede grøntsager og mozarellaFarseret aubergineTomater med ris og aubergineSursød aubergine og squashCaponataTil 2

Prøv også:

Bruschetta med grillede grøntsager og mozarella

Farseret aubergine Tomater med ris og aubergine Sursød aubergine og squash Caponata

Til 2 personer1 aubergine, så aflang som muligtOlieCa. 110 g blød gedeost (1 lille rulle)1-2 spsk yoghurtSalt, peberLidt af hvert af persille, mynte og purløgRucola til servering

Skær auberginen i tynde skiver på langs og pensl med olie.Steg skiverne på en pande, til de er bløde og begynder at tage farve.Afkøl.Rør gedeosten med yoghurt, lidt salt og peber samt hakkede krydderurter.Læg en skefuld på aubergineskiverne, rul sammen og fæstn med en pind.Server med rucola og evt. brød.