Aftensmad

Asiatisk kyllingesalat med limedressing

af Marie Melchior 28. april 2016
Foto: Line Falck
En fyldig salat med masser af smag skyder ugen godt i gang. Her får du opskriften på asiatisk kyllingesalat med limedressing
4 personer

DET SKAL DU BRUGE

  • 4 kyllingebryster 
  • 1 spsk. olie til stegning
  • 4 spsk. teriyaki-barbecuesauce (f.eks. fra Kikkoman)
  • 1 bundt radiser
  • 4 store gulerødder
  • ½ spidskål (ca. 500 g)
  • 200 g mangetout-ærter (eller sukkerærter)
  • 50 g cashewnødder
  • 1 bakke bønnespirer
  • 1 bundt koriander
  • saft af 2 limefrugter
  • 2 spsk. sesamolie

Opskrift - sådan laver du asiatisk kyllingesalat med limedressing 

 

Steg kyllingebrysterne i olie på en pande i 4-5 minutter på hver side. Tilsæt teriyaki-barbecuesauce, og skru ned for varmen. Lad kyllingebrysterne simre i 7-8 minutter, til de bliver gyldne. Rens radiserne, og skræl gulerødderne. Skær begge dele i tynde skiver. Snit spidskål helt fint, evt. på et mandolinjern. Skær ærterne i stave. Rist cashewnødderne gyldne på en tør pande, og hak dem groft. Skyl bønnespirerne. Skær kyllingebrysterne i skiver, og bland dem med grøntsagerne. Drys nødderne over, og pynt med plukket koriander og bønnespirer. Pres limesaft over salaten, og dryp med sesamolie.