

Andebryster med lynsyltede tranebær
17. december 2012Opskrift på andebryster med tranebær
TRANEBÆR:200 g tranebærevt. 5 kumquat i skiver1 dl sukker1 dl tranebærjuice
AND:3-6 andebrystersalt
Kom tranebær, evt. kumquat, sukker og juice i en kasserolle, og lad det koge op. Lad det simre i 10-15 minutter, tag det af varmen, og lad det køle af.Dup andebrysterne tørre med et stykke køkkenrulle; rids skindet med en skarp kniv, og læg dem med skindsiden nedad på en kold pande. Skru op for varmen, og lad brysterne stege i 10-12 minutter på skindsiden ved middel varme. Vend dem, og steg dem i yderligere 10 minutter på den anden side. Krydr andebrysterne med salt. Tag dem af varmen, og lad dem trække i 10 minutter, inden du skærer dem.Servér skiver af andebryster med tranebær.
TIP: Kumquat er de små citrusfrugter, der ligner miniappelsiner. De er super bitre i rå tilstand, men skønne, når de er syltede. Kan du ikke skaffe dem, kan de simpelt hen undlades

Læs også
