Andebryst på ananas med nudler

9. september 2009
af Beagle Iuel-Brockdorff
Tid: Ca. 45 min.2 store andebrystfileterSalt, peber4 skiver frisk ananas4 portioner nudler250 g cherrytomater1 grøn peber3-4 forårsløg1 rød chili3-4

Tid: Ca. 45 min.

2 store andebrystfileter
Salt, peber
4 skiver frisk ananas
4 portioner nudler
250 g cherrytomater
1 grøn peber
3-4 forårsløg
1 rød chili
3-4 spsk soja
Olie
Citronsaft

Del hvert andebryst i to stykker og brun dem på en pande med skindsiden først. Vend, drys med salt og peber og steg dem færdige i ovnen ved 225 grader i ca. 16 min. De må gerne være let rosa indeni.

Læg ananasskiverne ved, når der mangler ca. 8 min., og vend dem efter ca. 4 min.

Kog nudlerne og hæld vandet fra. Skær grøntsagerne i mindre stykker og vend dem med 2 spsk olie og nudlerne. Smag til med soja og citronsaft.

Servér blandingen til andebryststykkerne, som anrettes på ananasskiverne.



Prøv også:

Andebryst med hvidløg

Kalkunbryst med mexikansk tilbehør

Andebrystsalat