Smørrebrød med and og champignon a la creme

And med champignon a la creme

12. juli 2010
af Ida Davidsen
Foto: Bjørn Jakobsen
Nyd frokosten på terrassen med et lækkert stykke smørrebrød med and

Opskrift på and med champignon a la creme

1 pers.

Champignon a la creme:
500 g hvide champignoner
50 g smør
2 spsk hvidvin
eller 1 spsk citronsaft
½ l piskefløde
1 tsk maizena

Smørrebrødet:
½ skive rugbrød med smør
3 skiver sprængt, røget and
Pynt:
Et drys paprika
Et drys hakket persille
Løvstikke

1. Skær champignonerne i skiver og steg dem gyldne i smørret.

2. Tilsæt vin eller citronsaft.

3. Hæld fløden over, vend godt, læg låg på og lad det simre i ca. 3 min.

4. Drys maizena over, rør rundt og smag til med salt og peber.

5. Læg andeskiverne på det smurte rugbrød.

6. Anret champignon a la creme i en bræmme på midten og pynt med paprika, hakket persille og løvstikke.

Prøv også: And i øl