

Ærtesuppe med mynte
21. februar 2011af Gitte Heidi Rasmussen
Foto: Bjørn Jakobsen
En skøn ærtesuppe med et strejf af mynte - lækker og nem opskrift!
Tid: 15 min.
Ærtesuppe med mynte
Det skal du bruge:
1-2 skalotteløg
200 g kartofler
1 liter hønsebouillon
400 g frosne ekstrafine ærter
1 håndfuld mynteblade
Salt, peber
100 g græsk yoghurt
Prøv også: Ærtesuppe med rejer, champagne og rugbrødscrunch
VÆR DEN FØRSTE TIL AT HØRE OM NYE LÆKRE OPSKRIFTER OG MEGET MERE. TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV HER
Sådan gør du:
1. Kom skalotteløg, skrællede kartofler og bouillon i en gryde og lad det hele simre under låg i 20 min., til kartoflerne er godt møre.
2. Tilsæt ærter og mynteblade og blend suppen, så den bliver cremet og grøn. Smag til med salt og peber og servér med en klat yoghurt og lidt ekstra mynte på toppen.
Energi pr. person: 349 kcal. Fordelt på: protein 26%, kulhydrat 54%, fedt 20%
FLERE LÆKRE OPSKRIFTER
Soupe à l'oignon Vinterens bedstesupper Claus Meyers
jordskokkesuppe Æble-pastinaksuppe