Ærtesuppe med mynte
Aftensmad

Ærtesuppe med mynte

21. februar 2011
af Gitte Heidi Rasmussen
Foto: Bjørn Jakobsen
En skøn ærtesuppe med et strejf af mynte - lækker og nem opskrift!

Tid: 15 min.

Ærtesuppe med mynte 

Det skal du bruge:

1-2 skalotteløg200 g kartofler1 liter hønsebouillon400 g frosne ekstrafine ærter1 håndfuld myntebladeSalt, peber100 g græsk yoghurt

Prøv også: Ærtesuppe med rejer, champagne og rugbrødscrunch 

VÆR DEN FØRSTE TIL AT HØRE OM NYE LÆKRE OPSKRIFTER OG MEGET MERE. TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV HER

Sådan gør du:

1. Kom skalotteløg, skrællede kartofler og bouillon i en gryde og lad det hele simre under låg i 20 min., til kartoflerne er godt møre.

2. Tilsæt ærter og mynteblade og blend suppen, så den bliver cremet og grøn. Smag til med salt og peber og servér med en klat yoghurt og lidt ekstra mynte på toppen.

Energi pr. person: 349 kcal. Fordelt på: protein 26%, kulhydrat 54%, fedt 20%

Pasta med laks og ærter 

  Supergrøn salat

FLERE LÆKRE OPSKRIFTER

Soupe à l'oignon Vinterens bedstesupper Claus Meyersjordskokkesuppe Æble-pastinaksuppe