
Aftensmad
Æbleflæsk
21. september 2015af Julie Hey
Foto: Bjørn Jakobsen
Prøv denne smagfulde og smukke æbleflæsk
Lækker æbleflæsk
Opskriften er til 4 PERS.
TID: 30 MIN. + TRÆKKETID: 2 TIMER
Ingredienser:
1 kg svinebryst i skiver
Salt, peber
2 æbler
1 stort løg
Frisk timian
1 tsk rørsukker
Fremgangsmåde:
Kom skiverne af svinebryst i en skål og vend dem med 2 spsk salt. Lad dem evt. trække i et par timer.
Steg kødet på en tør pande i ca. 20 min., til de er sprøde. Hæld fedtet fra undervejs, gerne i en lille skål.
Afdryp flæskeskiverne på et stykke køkkenrulle og hold dem evt. varme i ovnen.
Skær æbler og løg i skiver og steg dem med hakket timian på panden i lidt stegefedt.
Drys med sukker og lad det karamellisere.
Serveres evt. på ristet rugbrød med sennep.