Æbleflæsk
Aftensmad

Æbleflæsk

21. september 2015
af Julie Hey
Foto: Bjørn Jakobsen
Prøv denne smagfulde og smukke æbleflæsk

Lækker æbleflæsk

Opskriften er til 4 PERS.

TID: 30 MIN. + TRÆKKETID: 2 TIMER

Ingredienser:

1 kg svinebryst i skiver

Salt, peber

2 æbler

1 stort løg

Frisk timian

1 tsk rørsukker

Fremgangsmåde:

Kom skiverne af svinebryst i en skål og vend dem med 2 spsk salt. Lad dem evt. trække i et par timer.

Steg kødet på en tør pande i ca. 20 min., til de er sprøde. Hæld fedtet fra undervejs, gerne i en lille skål.

Afdryp flæskeskiverne på et stykke køkkenrulle og hold dem evt. varme i ovnen.

Skær æbler og løg i skiver og steg dem med hakket timian på panden i lidt stegefedt.

Drys med sukker og lad det karamellisere.

Serveres evt. på ristet rugbrød med sennep.

Læs også: Til dig der elsker æbleflæsk - prøv denne opskrift på stegt flæsk med æble, pære og valnødder

11 opskrifter på lækre forretter

Læs også