Aftensmad

1 kylling, 3 måltider

af Julie Hey 14. marts 2011
foto: Bjørn Jakobsen
Tag en stor kylling, vær lidt kreativ – og en, to, tre har du to middage og en frokost til to personer!

SØNDAGs Julie Hey tryller her med en stor økologisk kylling og får lækker mad til to-tre dage.

TIP

Når du får så meget mad ud af én kylling, kan det godt betale sig at købe en god kylling. Den økologiske er større end andre kyllinger og smager fantastisk. Denne er fra Rose Poultry, der forhandles i bl.a. Super Best, Irma og Kvickly til ca. 100 kr. pr. kg.

Indkøbsliste: Basislager: 1 hvidløg1 pakke rodfrugtmix3 forårsløg1 løg1 rødløg1 æble100 g salatBrøndkarseFrisk rosmarin1 stor kylling, Rose Poultry1 dl creme fraiche 18%2 dl piskefløde100 g små pasta (suppe-horneller Puntalette, f.eks. fraDe Cecco bl.a. hos Irma)3 dl mayonnaise, gerne Hellmann's2 grove boller SaltPeberOlivenolieHonningSmørDijonsennepRapsolie

DAG 1: AFTENOvnstegt kylling m. rodfrugter DAG 2: FROKOSTKyllingesandwich DAG 2: AFTENKyllingesuppe

Her er 9 andre af SØNDAGs lækre opskrifter med kylling:

Kylling »cassoulet« Kylling i rødkarrysauce Kylling med spinatog shiitake-svampemed bearnaise Lasagne med kyllingog skvalderkål Marokkansk piemed kylling Paprikagryde medkylling og bacon Pastasalat medkylling og parmesan Savoypakkermed kylling Vol-au-ventmed kylling

Der kommer hele tiden nyt i SØNDAGs shop - her er nogle af vores skønne sager!

Røreskål i keramikfra Mason Cash229 kr. i SØNDAGs webshop>> Køb HER Lékué Macaron Kit - lav nemt dine egne macarons.349 kr. i SØNDAGs webshop>> Køb HER Snittekniv fra Pure Komachi i rustfrit stål, med anti-slip effekt.199 kr. i SØNDAGs webshop.>> Køb HER