Vejen til god sex starter med et perfekt forspil, og det er belagt med ord
Kærlighed og sex

Perfekt forspil

2. maj 2011
Mandag d. 2. maj 2011 - af: Tanje Rahm, fra Tidens Kvinder, Foto: Colourbox
Vejen til god sex og et perfekt forspil er belagt med ord

Vejen til et perfekt forspil

Mange kvinder tror, at det er mandens ansvar at skabe det perfekte forspil. Men hvis du lærer at bede om, hvad du vil have, får du meget mere ud af dit sexliv. For mænd er sex typisk forbundet med at kunne give og føle nærvær, kærlighed og intimitet. Kvinder har derimod oftest brug for, at de behov allerede er dækket, før de får lyst til sex. I bund og grund er det en uheldig fordeling, men det er samtidig en udfordring, som giver jer noget at arbejde med. Men det kræver, at I er i stand til at sætte ord på jeres tanker, følelser og lyster.

Mænd er nemmeDet er blevet sagt utallige gange før, men kan ikke siges ofte nok: Det tager op til en halv time, før en kvinde er seksuelt opstemt. Det betyder, at du skal kærtegnes, kæles for og nusses om, inden du tænder på tanken om, at der skal trænge noget som helst op i dig. Det har mange mænd svært ved at forstå. De bliver nemlig tændt af den mindste berøring. De er samtidig visuelle, hvorfor synet af dig nøgen kan give ham øjeblikkelig lyst til at være sammen med dig.

Sig det højtDen næsten banale, men stensikre vej til et bedre forspil er, at du lærer at udtrykke dine ønsker og behov - du skal simpelthen sige tingene lige ud. Det kunne f.eks. være: - Jeg elsker, når du kysser mine læber ganske blidt, napper lidt i dem og venter med at bruge tungen. Eller: - Jo blidere du starter op på selve klitoris, jo bedre føles det.

Du skal selvfølgelig kun bruge de ting, der virker for dig - og de ord, der falder dig naturligt.

Mænd vil gerne forkæleHovedsagen er, at du tager ansvar for at gøre din partner opmærksom på, hvad du ønsker dig. Du kan være sikker på, at han vil være lydhør, og at han efterfølgende vil forsøge at imødekomme alt, hvad du siger. Sørg for at invitere din partner ind i dit hoved. Fortæl om dine tanker, lyster og fantasier. Brug det som en del af forspillet, når du guider ham i den rigtige retning. Jo mere du tør sige højt, jo mere kan han gøre for at forkæle dig.

Læs også: 10 tips til et laaaangt ofg perfekt forspil

Abonner på magasinet Tidens Kvinder:

Søger du ny inspiration til soveværelset? Køb dit erotiske legetøj i oestrogen.dk-shoppen:

Er du god nok til at fortælle din partner, hvad du tænder på? Og hvad er det perfekte forspil for dig? Giv din mening til kende i debatten på oestrogen.dk: