Tessa Blachman
Underholdning

Tessa i struben på Thomas Blachman: "Hvis jeg kneppede dig, ville du få hjertestop"

11. januar 2022
af Signe Frederikke Pedersen
Foto: Thomas Laursen
Rapperen angriber "X Factor"-dommeren i en ny freestyle.

Artiklen blev bragt første gang på Se og Hør.

Thomas Blachmann har for længst undskyldt for sin opførsel til Zulu Awards i 2021, da han fik en lille tår over tørsten til prisuddelingen.

Men den undskyldning er ikke helt godtaget hos den hårdtslående rapper. Nu sender den 24-årige Tessa et grovkornet modsvar afsted mod den 58-årige dommer.

Det sker i en video på hendes Instagram, hvor hun i versene går til angreb på Blachman med ordene:

– Hvis jeg kneppede dig, ville du få hjertestop –  tro mig, der skulle tages billeder – men der er ikke nok Viagra i verden til, at du kan komme i nærheden af at tilfredsstille mig.

Hun kalder desuden Blachman for "grissebasse" og "oldefar". 

Kendisserne blev efter en lang lockdown endelig sendt på græs igen i maj 2021, da TV 2 Zulu afholdte prisshow.

Og da Thomas Blachman og Martin Jensen som vindende dommerduo gik på scenen for at modtage hæder, fik den ikke for lidt.

– Dette lille lorteland. Hvad er det, vi kan? Tessa, jeg står i telefonbogen – kom og knald mig, min elskede, lød det blandt andet fra scenen, hvor "X Factor"-veteranen henvendte sig direkte til rapperen i publikum.

Over grænsen

Kanalchefen på TV 2, Dorthe Thirstrup, indrømmede efterfølgende, at Thomas Blachmans tale var "over grænsen."

Hun påstod desuden, at Blachman havde sendt Tessa en undskyldning, men det lyder nu ikke, som om det er tilfældet, når man lytter til hendes nyeste freestyle.

– Læste at du har givet mig en undskyldning på EB og på BT. hvornår skete det, og hvem sendte du det til? Jeg har i hvert fald ikke set det, synger hun.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Da den kommende "X Factor"-sæson skulle præsenteres i sommer, lagde Blachman sig fladt ned, og indrømmede, at det nok ikke var hans fineste øjeblik, da han gik på scenen til prisuddelingen.

Faktisk beskrev han optrinet som "en af sine mindre gode aftener".   

– Det var jo åndssvagt, andet har jeg ikke at sige til det. Det er sjældent, jeg møder muren, men det gjorde jeg nok den aften, sagde han.

SE og HØR arbejder på at få en kommentar fra Thomas Blachman, der atter er aktuel som den kontante dommer i TV 2's sangprogram.