https://imgix.femina.dk/storage_1/media/1323_julie_steincke_om_sin_stil.jpg
Underholdning

Julie Steincke: Min stil er lidt skizofren

7. juni 2013
Af Mia Qvist Scheelsbeck 06/07/2013 - 09:15
Den smukke musicalstjerne er særligt vild med maskuline bukser for tiden

Hun er glad, smilende og sprængfyldt med energi. Julie Steincke, der er skuespiller, sanger, danser, tidligere Talent-dommer, musicalstjerne og til næste år aktuel igen i musicalen Grease i Tivoli, ser altid fantastisk ud og ynder at mikse den maskuline og feminine stil.

Den 37-årige sangerinde var forleden vært ved et FEMINA-arrangement i Aller-huset, og her forklarede hun lidt om sin stil, og hvad hun særligt er vild med lige nu.

- Min stil er faktisk lidt skizofren. Jeg kan godt lide et lidt maskulint edge, men jeg elsker at dyrke det feminine med hår, makeup og smykker. Lige nu er jeg vild med jakkesætsbukser, og så sætter jeg tasker og andre accessories til med masser af farve på, siger Julie Steincke til FEMINA, der i dagens anledning havde sorte bukser med en hvid stribe på siden, et hvid top med knapper, rød-orange stiletter på, og hår og makeup var naturligvis sat til perfektion.

Se, hvor den smukke model Helena Christensen shopper, når hun er i København

KLÆDER SIG PÆNT PÅ EFTER ARBEJDE
Julie Steincke er vokset op i London og har dyrket livet som sangerinde og skuespiller i mange år. Netop derfor elsker hun at klæde sig ud, og hun er bestemt ikke bange for farver og glitter.

Men da hun til dagligt underviser i forskellige træningsformer og dermed tilbringer det meste af tiden i behageligt træningstøj, gør hun ofte det modsatte af alle andre, når hun kommer hjem fra arbejde.

- Der er en tanke bag det, jeg har på, og det skal altid være behageligt. Da jeg træner meget og dermed typisk har sportstøj på, skifter jeg ofte til noget pænt, når jeg endelig kommer hjem, siger Julie Steincke, der dermed adskiller sig fra andre, som gerne hopper i et par joggingbukser derhjemme.

Julie Steincke er til efteråret aktuel i musicalen Crazy For You på Det Ny Teater.

Få inspiration til sommermoden. Få 10 nederdele til dine lækre sommerben her

Læs også