https://imgix.femina.dk/media/article/ipad.png
Se, lyt & oplev

Få SØNDAG på din iPad- KUN 29 kr

15. januar 2015
af webredaktionen
Lige meget om du er i toget, på ferie, i sommerhuset eller bare derhjemme, så har du altid Ugebladet SØNDAG lige ved hånden. Ugebladet SØNDAG udkommer nemlig også på iPad for KUN 29 kr.
Er du også blevet glad for den lille fikse iPad, der er let at have med rundt over det hele. På ferie, i toget, på cafe og i sofaen. Nu kan du også læse SØNDAG på den lille fikse tablet - Ugebladet SØNDAG udkommer nemlig også i en elektronisk udgave. Og med i iPad-versionen får du ud over bladet en dynamisk TV guide, der har alle de seneste rettelser fra TV-stationerne. Hvis du i forvejen abonnerer på SØNDAG, så er iPad-versionen af bladet naturligvis gratis for dig. Du skal bare have dit abonnementsnummer klar og indtaste det. For ikke-abonnementer koster iPad-versionen af SØNDAG KUN 29 kroner. Sådan får du SØNDAG på din iPad eller mobiltelefon.
https://imgix.femina.dk/files/pics/femina-dot-dk/99/4769/original-53151-1201-vinterhudpleje-2.jpg
1: Gå til AppStore på din iPad 2: Find søgefeltet oppe i højre hjørne og skriv Søndag 3: Tryk på søgeknappen på dit tastatur 4: Installér dit ugeblad God læselyst! Få rabat på dit næste køb hos Call me, med en rabatkode. -Find din her klik her Få rabat på dit næste køb hos Telia, med en rabatkode. -Find din her Rabatkode til telia

Læs også