https://imgix.femina.dk/storage_1/media/1325_ellen_hillingsoe_om_sit_aegteskab.jpg
Underholdning

Ellen Hillingsø om sin mand: Vi er et supermatch

20. juni 2013
Redigeret af Charlotte Hallbæck 06/20/2013 - 07:45
Ellen Hillingsø mødte sin mand for første gang, da hun var 14 år. Der gik en del år, før de blev kærester, men de har holdt sammen lige siden og er ikke blevet skilt som så mange andre. Selv siger Ellen Hillingsø, at de har været heldige

46-årige Ellen Hillingsø har holdt sammen med sin mand igennem mange år. De mødte hinanden for første gang, da hun var 14 år, og han var med - hendes egne ord - den pæneste, hun nogensinde havde set.

Der gik en del år, så blev de kærester. Og nu har de fået Anna på 10 og Thomas på otte. Og Ellen er stadig lige så tosset med ham.

”Vi snyder os selv, når vi tror, vi kan undgå at se ud som 60-årige ved at få gjort ting”. Ellen Hillingsø er ikke tilhænger af kosmetiske behandlinger

- Jeg er VILD med ham. Han har en meget, meget høj integritet. Og han er meget klog, synes jeg. Vi har det sjovt. Vi er et supermatch. Og så har han noget helt fantastisk hår. Ha ha, siger Ellen Hillingsø.

VI HAR VÆRET HELDIGE
I et skilsmisseland som Danmark er Ellen Hillingsøs (lange) ægteskab nærmest et særsyn. Selv mener hun, der er flere grunde til, at de har holdt sammen så lang tid.

- Jamen, det er arv eller miljø – mine forældre er ikke skilt, og hans forældre er ikke skilt. Jeg tror også, det handler om, at vi har været heldige. Det skal man absolut ikke undervurdere. Jeg har sagt det i et andet interview, men jeg bliver ved med at synes, det er sjovt: I Martin Scorseses film om George Harrison, spørger intervieweren George Harrisons kone: ”You had this long wonderful marriage, what did you do?”, og hun svarer: ”We didn’t get divorced”. Ha ha. Så jeg kan sige alt muligt forklarende da-da-da-da, men vi HAR også bare været heldige.

Læs, hvorfor Ellen Hillingsø mener, at vi snyder os selv med kosmetiske behandlinger

Selv mener hun, at det også handler om at bruge tid på hinanden. Og droppe nogle af de andre ting.

- Hvis man VIL sit ægteskab, så må man bruge tid på det og på hinanden. Og så er der andre ting, men må lade være med. Hvis jeg ikke havde børn, ville jeg jo gå i teateret og biografen hele tiden. Man skal også selv være indstillet på at lægge noget af sig selv væk.

Kærligheden er også et valg?

- Kærligheden er da big time et valg, siger Ellen Hillingsø.

Læs også