Casper Christensen
Kendte

Casper Christensen: Jeg har aldrig jagtet unge piger

For seks år siden blev Casper Christensen forelsket i den 18 år yngre Isabel Friis-Mikkelsen. Men det nye forhold blev voldsomt modtaget i offentligheden, hvor ord som både ”pædofil” og ”prostitueret” blev smidt efter parret! Nu er de gift og er for nyligt blevet forældre. Og aldersforskellen - den skænker de aldrig en tanke.

Casper Christensen om forholdet til Isabel

Da Casper Christensen forelskede sig i sin vens 18 år yngre datter, levede han fuldt ud op til den stereotype opfattelse, som en ret stor del af den danske befolkning har af ham - takket været tv-serien Klovn, hvor han spiller ”sig selv”.

- Det er min egen skyld, jeg har jo opbygget en myte igennem mit arbejde. Jeg har brugt mit eget navn, og jeg har med et godt dansk ord valgt at fremstille mig selv som en womanizer – og en charlatan og lidt af en skiderik, ikke? Så når jeg møder nye mennesker, tror de nogle gange, det er Casper fra Klovn, de møder. Jeg har ikke gjort det nemmere ved at blive kæreste med og gift med Isabel. Udefra set ligger det jo nærmest direkte i forlængelse af et Klovn-afsnit.

Indefra set er Casper ”lige så forelsket, som da de startede” i Isabel. Selvom begyndelsen på forholdet ikke ligefrem var nem.

- Forelskelsen kom sgu egentlig meget ubelejligt. Iben (Hjejle, red.) og mig var lige gået fra hinanden, og det var… ikke rart, men det var meget voksent og en fin afrunding, vi er stadig rigtig gode venner. Men jeg skulle finde mig selv efter det lange forhold, og jeg ville meget nødig falde i sådan: Hey mand, nu skal jeg være ung igen og løbe rundt. Og kraftedeme om ikke jeg forelsker mig i en, der er 18 år yngre.

 

LÆS OGSÅ: Fire kendte mænd om kvinder: Det er et turn-off!

 

Hug fra offentligheden

Men forelsket blev han. Og selvom det var noget, Casper tænkte over, inden forholdet blev offentligt kendt, så forsvandt alle bekymringer i dét øjeblik, han og Isabel bekræftede, at de var kærester. Til gengæld havde omverdenen enormt travlt med at udskælde det nyforelskede par.

-Jeg fik reaktioner fra folk på gaden og journalister, der var lidt efter mig, og en del kvinder på min egen alder og en lille smule ældre, var meget forargede over, at jeg kunne tillade mig at blive kærester med en, der var 18 år yngre. Vi snakker altså alt fra at kalde Isabel prostitueret til at kalde mig pædofil, så det har været meget voldsomt. Ikke mindst når man er forelskede i hinanden.

- Men jeg har aldrig jagtet unge piger, det er noget, jeg gør i Klovn, det findes ikke i virkeligheden. Jeg er blevet skilt ÈN gang i mit liv, og jeg kan sateme ikke gøre for, at det lige var det menneske, jeg forelskede mig i. Jeg kiggede ikke på alderen, jeg kiggede på et menneske, som mentalt set stadig trigger mig. Men den vrede, vi oplevede, var virkelig voldsom og overraskende.

 

LÆS OGSÅ: Ole Bornedal om sit livs kærlighed: Jeg har ledt efter Helle i 40 år

 

Der var tilmed dem, der kaldte Isabel for gold digger.  Parret selv skænker aldrig aldersforskellen en tanke. I dag er de gift, og de er lige blevet forældre til lille Cooper. Casper skulle egentlig ikke have flere børn, end de to på 17 og 19, han har i forvejen, men Isabel insisterede. Og så indstillede Casper sig på det. I dag er ”livet fantastisk”. Folks forargelse over forholdet er også efterhånden aftaget.

– Det stilner selvfølgelig af, når det viser sig, at det ikke var en leg, at jeg skulle have en ung dame. Nu er vi gift, og vi har været sammen i fem-seks år og har et barn sammen, bor sammen, ELSKER HINANDEN altså. Medmindre jeg skifter hende ud nu, så er jeg en okay fyr. Hvis jeg skifter hende ud nu, så må I gerne kalde mig en skiderik, det er fair nok.

 

Om Casper Christensen: 

48 år, skuespiller, natklubejer og direktør for produktionsselskabet Douglas Entertainment.

Gift med Isabel Friis-Mikkelsen – de er lige blevet forældre til Cooper. Casper er også far til Cajsa, 19, og Marvin, 17, som han fik sammen med Anette Toftgård. Var før Isabel i en årrække kæreste med Iben Hjejle.

Er aktuel i filmen ”Dan Dream” – et virkelighedsbaseret kulørt drama om et kuldsejlet elbilseventyr i begyndelsen af 1980’erne. Og – jubiii – snart i en ny og kæmpe omgang ”Klovn” på TV 2.

 

Læs mere om: